Uhapšeni dileri sa spiskovima klijenata


08. jul 2013. HRONIKA – Policija je uhapsila četiri osobe iz Lapova, Smederevske Palanke i Smedereva, zbog sumnje da su se duže vreme bavile preprodajom heroina, marihuane i “spida”.

Uhapšeni su: Miloš M. (23) iz Lapova, Dejan T. (25) iz Smederevske Palanke i dvojica Smederevaca, Bojan V. (31) i Miroslav M. (39). Osumnjičeni se terete da su opojnu drogu nabavljali radi preprodaje uživaocima na teritoriji Lapova, Velike Plane, Žabara, Svilajnca i Smedereva.

– Kod Miloša M. policijski inspektori našli su i oduzeli 12,1 gram heroina i 9,5 grama marihuane. Prilikom pretresa, kod njega je nađeno i više tableta “tramadola” i “buprenorfina” namenjenih za “miksovanje”, elektronska vagica, više plastičnih kesica za pakovanje droge, rebrasti nož za sečenje heroina “u kamenu”, kao i spisak kupaca droge sa naznačenim količinama i dugovanjima – kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Na osnovu dosadašnjih saznanja policije, četvorica osumnjičenih terete se za prodaju oko 40 grama heroina, 35 grama marihuane i 10 grama spida. Krivična prijava u redovnom postupku podneta je protiv još tri lica iz Smedereva, Velike Plane i Žabara, koji su osumnjičeni za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičeni će, nakon isteka policijskog zadržavanja, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, uz nastavak rada na identifikaciji i procesuiranju svih korisnika i dobavljača narkotika.

Izvor: vesti-online.com