Uhapšena sedmorka zbog opšte tuče


17. jul 2012. HRONIKA – Izvor: Agencija Beta – Smederevska policija uhapsila je sedam osoba osumnjičenih da su učestvovali u tuči, u kojoj su dva učesnika teško povređena, a jedan od njih uboden nožem.

Uhapšen je Čedomir K. (27) iz Smedereva i Igor A. (35) iz Vranova kod Smedereva, osumnjičeni za nanošenje teških telesnih povreda, saopšteno je iz policije.
Zbog sumnje da su učestvovali u tuči uhapšeni su i Vlatko Š. (21), Aleksandar I. (21), Bojko S. (24), Miloš N. (24), sva četvorica iz Vranova i Antonio K. (24) iz Smedereva.

Čedomir K. je, u više navrata, zvao Igora A. i slao mu poruke mobilnim telefonom, zbog toga što je Igorov brat u emotivnoj vezi sa Čedomirovom nevenčanom suprugom.
Igor A. je, potom sa Vlatkom Š, Aleksandrom I, Bojkom S. i Milošem N, svojim kombi vozilom došao u dvorište kuće Čedomira K. u Smederevu, gde je došlo do opšte tuče.

U toj tuči je Igor A. metalnim amortizerom, koji je uzeo iz svog vozila, udario Čedomira K. u glavu, a njegovu babu u ruku, koja je od tog udarca zadobila prelom nadlaktice, navedeno je u policijskom saopštenju.
Tada je Čedomir uzeo kuhinjski nož sa terase i Miloša N. ubo u grudni koš, nanevši mu teške telesne povrede, sa unutrašnjim krvarenjem.

Svoj sedmorici osumnjičenih doneto je rešenje o policijskom zadržavanju, u trajanju do 48 sati, nakon čega će biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.