Uhapšen narko-diler, drogu sakrio kod devojke


20. maj 2013. HRONIKA – Aleksandar P. (34) iz Smedereva uhapšen je juče zbog sumnje da je u prethodnih nekoliko meseci preprodavao sintetičku opojnu drogu “spid“.

Hapšenje je usledilo nakon što je policija zaustavila vozilo osumnjičenog na ulazu u Smederevo i kod njegove devojke Jasmine P., koja se nalazila na mestu suvozača, našla 32 grama spida.

– Čim je video da mu policija signalizira da zaustavi vozilo, osumnjičeni je drogu odmah dao svojoj devojci da je sakrije, što je ona i učinila, ubacivši je u svoju tašnu – kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Aleksandar P. tereti se da je u proteklih nekoliko meseci za potrebe dvadeset svojih redovnih kupaca više puta nedeljno u Beogradu kupovao drogu, koju je donosio u Smederevo, prepakivao u paketiće od pola grama i jedan gram, pa ih prodavao po ceni od 1.000 i 2.000 dinara.

– Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, dok će protiv Jasmine P. biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga – kažu u smederevskoj policiji.

Izvor: Telegraf.rs