Ubio suprugu pa presudio sebi


06. maj 2014. HRONIKA – Izvor: Agencija Tanjug – Dva beživotna tela nađena su jutros u jednoj kući u smederevskom naselju “Jugovo” u Ulici Beogradski put. Uviđajem je utvrđeno da je, najverovatnije jutros oko 8 sati, 50-godišnji Aleksandar H. hicem iz pištolja koji je legalno posedovao, ubio suprugu Mirjanu S. (49) nakon čega je izvršio samoubistvo, pucajući i sebi u glavu.

Kako je saopštila Policijska uprava Smederevo, jutros, oko devet sati, pripadnici smederevske policije su u jednoj kući u smederevskom naselju “Jugovo”, u ulici Beogradski put, našli dva beživotna tela.

Policija je reagovala na poziv rođaka, koga su deca pokojnih supružnika pozvala i rekla mu da su njihovi roditelji zaključani u kući i da se ne odazivaju.

Pripadnici interventne jedinice policije su se na licu mesta uverili da su ulazna vrata zaključana i da se niko iz kuće ne odaziva, pa su bili prinuđeni da razvale vrata, nakon čega su u kući zatekli tela žene i muškarca bez znakova života i sa ranama od vatrenog oružja.

Uviđaj lica mesta su izvršili zamenik Višeg javnog tužioca u Smederevu i policijski službenici.

Po nalogu Višeg javnog tužioca u Smederevu, danas će obducent MUP-a Srbije izvršiti obdukciju pokojnika.

Proverom kroz evidencije Policijske uprave u Smederevu utvrđeno je da Mirjana S. nikada nije prijavljivala nasilje u porodici, navedeno je u saopštenju.