Trener OFK Beograda očekuje maksimum protiv Smedereva


16. novembar 2012. SPORT – Izvor: Beta, B92 – Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković izjavio je da očekuje da njegov tim pruži maksimum u utakmici protiv Smedereva.

On je dodao da je vrlo moguće da je došlo do blagog pražnjenja njegovih izabranika posle pobede nad Crvenom zvedom u prošlom kolu.

“Moguće da je došlo do pražnjenja, ali momci su svesni šta ih čeka u Smederevu. Svaka utakmica je novo dokazivanje. Verujem u svoj tim i da će reagovati adekvatno, očekujem od igrača da budu maksimalno koncentrisani i da daju sve od sebe”, rekao je Milinković.

Milinković je dodao da očekuje tešku utakmicu protiv Smedereva koja poseduje izuzetne individualne kvalitete.

“Smederevo je promenilo trenera i to je urodilo plodom već protiv Jagodine. Očekuje nas prava prvenstvena utakmica, biće teška i borbena. Uspeli su da pobede trećeplasiranu ekipu na tabeli i sigurno će u nastavku prvenstva voditi veliku borbu za što bolju poziciju u našoj ligi”, objasnio je trener “romantičara”.

“U ekipi Smedereva prednjače individualni kvaliteti Radeta Veljovića, tu je iskusni Mladen Živković, ali i Dejan Ognjanović”, dodao je on.

Odbrambeni fudbaler Nikola Vasiljević istakao je da im je pobeda protiv Zvezde veliki podstrek, kao i da će profesionalno pristupiti meču protiv Smedereva.

“Pobeda protiv Zvezde nam je dala vetar u leđa i podigla samopouzdanje. Znamo da nas čeka teško gostovanje, jer je i domaćin u naletu, ali imaćemo profesionalan pristup, kao i u prethodnoj utakmici. Takođe verujem i da će šef stručnog štaba namestiti taktiku da ostvarimo pozitivan rezultat na gostovanju”, zaključio je Vasiljević.

Utakmica između Smedereva i OFK Beograda igraće se u subotu u 13 časova u Smederevu.