Tijana Radivojević: Jedinstvena sam, nemam konkurenciju na našoj estradi!


22. januar 2013. DRUŠTVO – Mlada pevačica Tijana Radivojević, pažnju na sebe je skrenula pre dve godine numerom “Minsko polje”, a Tijana koja je rođena u mestu Vodanj kod Smedereva kaže da mnogo očekuje od singla “Jednom se živi” koji je nedavno predstavila.

– Sad je već skoro dve godine otkako se bavim estradom. Završila sam nižu i srednju muzičku školu, učila da sviram razne instrumente, a zatim sam napravila pauzu i shvatila da je moj put pevanje. Sve je počelo na festivalu u Vrnjačkoj Banji gde sam sa pesmom “Minsko polje” osvojila i žiri i publiku. Zatim sam snimila i numeru “Trebam ti ja”, i veoma sam zadovoljna kako ju je publika prihvatila. Lagano biram tekstove, planiram i duet sa jednim pevačem – priča Tijana i navodi da najčešće nastupa u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj.

– Frankfurt i Dizeldorf su moj domaći teren, a leti pevam u Crnoj Gori, Bosni i Makedoniji. Naravno, možete me videti i u Kragujevcu, Paraćinu, Jagodini, Beogradu… Veoma sam ambiciozna i ko zna, možda se jednog dana pojavim na MTV-ju, to je san svakog pevača – priča pevačica i napominje, da po njenom mišljenju, nema konkurenciju na našoj estradi.

– Ja ne vidim konkurenciju. Ne zato što potcenjujuem ostale, taman posla. Svoje kolege veoma cenim ali svi smo različite ličnosti. Ja sam jedinstvena, stalno radim na svom glasu i pohađam časove solo pevanja. Sa druge strane, šoubiznis zahteva da date i vizuelno i vokalno, i zato mislim da konkurenciju zaista nemam. Nije dovoljno obući mini suknju, meni je najvažnije da dam sve od sebe publici a ljudi to znaju da cene – zaključila je Tijana Radivojević.

Izvor: Telegraf.rs/Foto: M. Đorđević