Tanji Savić muž oteo sina?


10. novembar 2011. DRUŠTVO – Savićka policiji prijavila muža Dušana Jovančevića zbog pokušaja kidnapovanja desetomesečnog deteta.

Folk pevačica Tanja Savić prošlog petka je Policijskoj upravi u Smederevu prijavila supruga Dušana Jovančevića zbog nasilja u porodici, jer je on nakon žučne rasprave oteo njihovog desetomesečnog sina i pokušao da ga odvede u Australiju!

Pevačica se s mužem posvađala predveče, nakon čega je Jovančević spakovao kofere i zajedno s detetom napustio porodičnu kuću Savića u selu Radinac nadomak Smedereva.

– Otkad su došli u Srbiju počeli su problemi jer je Dušan previše ljubomoran! Te večeri su se iz Tanjine kuće čuli vrisak i plač. Molila ga je da ne odvodi dete, ali on nije hteo da odustane. Uzeo je iz kuće 5.000 evra i s malim Maksimom krenuo napolje. Tanja ga je bez uspeha vukla do kapije, a onda je sve prijavila policiji – priča osoba bliska pevačici.

Dok je s malim Maksimom putovao ka Beogradu, kako bi na aerodromu „Nikola Tesla“ uhvatio prvi let za London, odakle bi otišli za Sidnej, telefonom ga je pozvala policija i objasnila mu da s maloletnim detetom bez dozvole oba roditelja ne može da pređe granicu. Jovančević se posle toga vratio u Radinac, a Savićka je protiv supruga povukla prijavu i zajedno s njim obećala organima reda da će rešiti nesporazum.

O svemu je obavešten i tužilac, koji je ocenio da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela.

Izvor: Kurir