Tanja Savić i Dušan iznajmili stan u Beogradu!


12. novembar – DRUŠTVO – Uprkos tome što se našla pred razvodom zbog toga što je supruga Dušana prijavila policiji u Smederevu zbog navodnog pokušaja kidnapovanja njihovog deteta i porodičnog nasilja, pevačica Tanja Savić je ipak odlučila da zajedno prebrode bračnu krizu!
Folkerka je posle drame u koju je bila umešana i policija odlučila da se sa mužem preseli u Beograd i pokuša da povrati nekadašnju harmoniju, koja je poslednjih dana ozbiljno narušena. Posebno je zanimljivo da su Tanja i Dušan rešili da se sami pozabave svojim brakom, te su svog sina Maksima ostavili u Radincu, gde žive pevačicini roditelji. Tanjin otac, kog su novinari posetili kako bi proverili ove informacije, nije želeo ništa da govori za medije o svojoj ćerki: “Izvinite, ali ne mogu ništa da pričam o tome”, ljubazno je odgovorio tata Slaviša na pitanje gde mu je ćerka. Nešto pričljivija je bila majka folk pevačice, koja je potvrdila informaciju koju mediji imaju: “Tanja je sa mužem otišla u Beograd. Tamo su iznajmili stan. Sada je sve dobro”, rekla je Živana Savić.
O tome da je Maksim kod bake i deke posvedočila su i dečja kolica na samom ulazu u kuću, kao i odeća mališana koja se sušila u dvorištu. I prodavačica u obližnjoj radnji potvrdila je da već danima nije videla folk pevačicu u rodnom mestu. “Bili su ovde neko vreme, ali nisam ih videla skoro. Ne znam gde su. Mislim da je ovaj mali i dalje tu. Bio je baš jutros Tanjin tata, kupovao je namirnice za kuću, ali ništa nije pričao o tome”, rekla je žena iz prodavnice, koja je zamolila da joj se ne objavljuje ime. Tanjina sestra Bilja istakla je da joj je zabranjeno da bilo šta priča za medije. “Na poslu sam. Zabranjeno mi je da govorim o tome, ne mogu ni o čemu da pričam. Molim vas da me više ne zovete”, bilo je sve što je rekla.
Inače, otkriveni su i novi detalji otmice malog Maksima. Jedan policijski funkcioner lično je spasao sina Tanje Savić kad je njen suprug Dušan Jovančević pokušao da ga otme. U noći između 6. i 7. novembra Jovančević je nakon žestoke svađe s pevačicom oteo malog Maksima iz porodične kuće Savića u selu Radinac nadomak Smedereva i uputio se ka granici! Izvor upućen u ceo slučaj kaže da je Tanja odmah pozvala svog prijatelja, policijskog funkcionera, koji je naredio blokadu autoputa na delu koji pokriva saobraćajna policija Sremske Mitrovice. Momci u plavom ubrzo su na jednoj pumpi zaustavili automobil engleskih registarskih tablica u kojem su se nalazili muž i dete zvezde “Granda”. “Blokada autoputa, rotacije, svetla… Sve je izgledalo kao u holivudskom akcionom filmu. U istom stilu, nakon što je Jovančević pronađen, na pumpi se ubrzo pojavila i Tanja u društvu svog prijatelja policajca. Sa njima su iz limuzine sa zatamnjenim staklima izašli i momci u crnom, koji su od Dušana uzeli dete i predali ga majci”, kaže ovaj izvor i dodaje: “Uplakana Tanja je malog Maksima zajedno s prijateljem odvela kući!”
Kada su Tanjinu mamu novinari pitali da li su ove informacije istinite, odbrusila je: “Odakle vi to znate?! Zovite policiju pa ih pitajte. Ni ja nisam u kontaktu s njom! Rekla mi je da će isključiti telefon da joj ne bi dosađivali novinari. Dušanov broj ne smem da vam dam. Doviđenja!”

Izvor: Alo, Kurir