Strelci Smedereva otkazali takmičenje, prikupljaju pomoć za poplavljene


22. maj 2014. SPORT – Izvor: Blic – Strelci Smedereva, umesto takmičenja koje je planirano za danas od 18 sati do 21, organizuju akciju prikupljanja pomoći za ugrožene u poplavljenim područjima Srbije.

Nazvali su je „Jedna meta – jedna pašteta“, jer će svakome ko nije strelac omogućiti da otpuca jedan besplatan trening ukoliko donese humanitarni prilog.

„Drugari, idemo i danas sa akcijom prikupljanja humanitarne pomoći za ugrožene u poplavljenim područjima Srbije. Nazvali smo našu akciju „Jedna meta – jedna pašteta“, ali to može da bude konzerva bilo koje hrane, gotova jela, tunjevina, sardina, mesni narezak ili nešto slično. Možete doneti i vodu ili nešto od sredstava za ličnu higijenu, svako prema svojim mogućnostima. Znamo da je mnogo vas već negde dalo svoj humanitarni prilog, ali pozovite vaše drugare iz odeljenja, komšije, kolege s posla, a mi ćemo im zauzvrat omogućiti da otpucaju jedan besplatan trening. Zato smo ovu akciju ovako simbolično nazvali. Hvala svima koji su učestvovali u akciji prošlog utorka, kada smo prikupili više od 80 kilograma hrane, mleko, vodu i drugo što smo prosledili Crvenom krstu Smedereva“ – stoji u pozivu.

Strelište u Smederevu se nalazi u sportskoj dvorani, ulaz sa leve strane, preko puta starog strelišta i kuglane.