Stižu “Legende”


08. februar 2017. KULTURA – Grupa sa kojom se publika druži već trideset godina i na čijim nastupima sve vri od emocija jesu „Legende“. I ove zime imamo priliku da uživamo u njihovom osobenom muzičkom izrazu prožetom najtananijim osećanjima.

Osobenost ovog koncerta je svakako i proslava velikog jubileja grupe – 30 godina postojanja. Za tih trideset godina održali su skoro isto toliko koncerata u Smederevu što je svakako kuriozitet koji ovu grupu zaista svrstava u red omiljenih muzičkih grupa u našem gradu, ali i u sam vrh muzičke scene Srbije.

Osim velikih hitova koje svi znamo Legende će ove godine predstaviti i svoje najnovije pesme, koje će vas garantovano oduševiti.

Grupu „Legende“ iz Beograda čine šestorica članova: Ivan Milinković – pevač (solista), Zoran Dašić (kompozitor, tekstopisac, bas-prim, gitara i prateći vokal), Lazar Marin (gitara i prateći vokal), Pero Krznanić (bas gitara i prateći vokal), Želimir Vasić (bubnjevi, udaraljke i prateći vokal) i Predrag Stojković (klavijature, klavir i aranžmani).

Koncert će se održati u četvrtak, 16. februara, u Velikoj dvorani sa početkom u 20.00 časova.

Ulaznice se prodaju na biletarnici Centra za kulturu po ceni od 900 dinara u parteru i 700 dinara na balkonu.

Telefoni za informacije i rezervacije su: 026/4624-815 i 064/829-5345.