Smederevka treća na “Elit model luk” takmičenju


17. septembar 2012. DRUŠTVO – Marta Milanović je pobednica „Dalija Elit model luk 2012. Srbija“. Na finalu, koje je održano subotu slavile su i Marija Dimitrijević iz Raške i Milica Garić iz Smedereva koje su na ovom prestižnom takmičenju osvojile drugo i treće mesto.

Pobednica Marta Milanović iz Beograda, predstavljaće Srbiju na Svetskom finalu takmičenja koje se održava 1. decembra u Šangaju.

Marta će u konkurenciji 80 svetskih finalistkinja pokušati da se plasira u top 15 superfinalistkinja i da tako postane deo svetske “Elit model luk” porodice.

Žiri “Dalija Elit model luka 2012. Srbija” činili su: Mihaela Godarda Kuesada (predsednica žirija), Mirjana Udovičić i svetski top model Danijela Dimitrovska (ispred modne agencije Models Inc. koja je organizovala izbor), Boban Stojić, Saša Tošić i Ašok Murti (stilista).

Finale izbora su otvorili „Flamingosi“, a zatim su atmosferu u studilju zagrejali specijalni muzički gosti “Tropico bend”. Program su vodili Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić.

Izvor: Blic