Sledi tužba protiv “Komiko oila”


06. jul 2012. DRUŠTVO – Izvor: Agencija FoNet – Gradski javni pravobranilac u Smederevu Milena Nisev potvrdila je danas da će, posle dostavljenog izveštaja Odeljenja za finansije, ukoliko nije uplaćena dogovorena zakupnina, biti podneta tužba protiv kompanije “Komiko oil” zbog nepoštovanja roka za uplatu 652 miliona dinara na ime zakupa zemljišta za izgradnju rafinerije.

“Iz Odeljenja za finansije tražim izveštaj da li je iznos dogovorene zakupnine uplaćen, sa obračunatom zakonskom zateznom kamatom od dana dospeća do dana uplate”, izjavila je Milena Nisev.

Ona je rekla da će, po dobijanju izveštaja sa dokazom izvoda sa stanja računa, dostaviti informaciju gradonačelniku Jasni Avramović.

“Pošto je velika investicija u pitanju, tražim saglasnost svog poslodavca da podnesem tužbu. Kada dobijem paraf da postupam po zakonu, ide tužba”, izjavila je Milena Nisev.

Jasna Avramović je u sredu saopštila da će, ukoliko u zakonskom roku ne budu uplaćena 652 miliona dinara, biti podneta tužba za raskid ugovora sa “Komiko oilom”.