Slavica Đukić-Dejanović uskoro u Smederevu


30. april 2012. DRUŠTVO – V.d. predsednica Srbije, predsednica Narodne skupštine i potpredsednica Socijalističke partije Srbije prof. dr. Slavica Đukić – Dejanović će u sredu, 2. maja, doći u Smederevo.

Planom posete predviđeno je da tog dana u 16 časova Slavica Đukić – Dejanović obiđe Centar za kolektivni smeštaj izbeglih i raseljenih lica. Zajedno sa njom, Centar će obići i član Glavnog odbora SPS Zoran Anđelković – Baki, narodni poslanik i član Glavnog odbora SPS Dejan Radenković, potpredsednik Pokrajinskog odbora SPS za Kosovo i Metohiju Milorad Vujović i drugi. Nakon obilaska, oni će dati izjavu za medije.

U Domu kulture u Lugavčini, u 18 časova, biće održan predizborni skup koalicije „Socijalistička partija Srbije – PUPS – Jedinstvena Srbija“. Na skupu će biti predstavljeni kandidati za odbornike lokalne liste. Govoriće Slaviša Đorđević, kandidat za odbornika iz Lugavčine, kandidati za poslanike Suzana Spasojević, Branče Stojanović i dr Vesna Ivković, kao i profesor dr Slavica Đukić – Dejanović.