Sikimić: Muka mi je od svega, nismo to zaslužili


03. jun 2013. SPORT – Posle ispadanja iz Super lige više je nego izvesno da će jun mesec proteći u znaku tužbi i odlazaka Smederevaca.

Prvi je sidro digao trener Ljubomir Ristovski, na klupi nije proveo ni puna dva meseca. Pre poslednjeg kola postigao je dogovor da u naredne dve godine predvodi ekipu Donjeg Srema.

Njegovim stopama krenuće gotovo svi iz startne postave, a prvi među njima je Predrag Sikimić, kojem je istekla šestomesečna obaveza.

– Muka mi je od svega. Najgore je to što su nam svi okrenuli leđa. Ostali smo sami, bez ičije podrške i pomoći, a sve je to trebalo izdržati. Nismo imali dva meseca predsednika, kada je konačno izabran usledila je velika prodaja magle. Gde je tu savest i moral onih koji ti u petak obećaju da će plata biti u ponedeljak, a onda ih nigde nema do narednog petka i tako u nedogled? To me jako zabolelo, momci koji su branili boje Smedereva, to nisu zaslužili i ja im se zaista divim – ne krije razočarenje ponašanjem čelnika kluba zamenik kapitena Smederevaca.

Izvor: zurnal.rs