Šefica pres službe predsednika Srbije postala staratelj devojčicama Spasić!


26. mart 2013. DRUŠTVO – Sestre Danijela, Violeta, Sanja i Dostana Spasić, koje, od kad su ih napustili roditelji, žive u izuzetno teškim uslovima u Vranovu kod Smedereva, dobile su staratelja i to je Stanislava Pak, šefica pres službe predsednika Srbije , koja je će, osim redovne finansijske pomoći, brinuti o svim potrebama maloletnih devojčica.

Sestre Danijela, Violeta, Sanja i Dostana Spasić, koje, od kad su ih napustili roditelji, žive u izuzetno teškim uslovima u Vranovu kod Smedereva, dobile su staratelja i to je Stanislava Pak, šefica pres službe predsednika Srbije, koja je će, osim redovne finansijske pomoći, brinuti o svim potrebama maloletnih devojčica.

“Od plate ću svakog meseca odvajati jedan deo i biću im staratelj jer je ovo teška priča, a devojčice su predivna nežna bića, zahvalene za svaku pomoć”, izjavila je Stanislava Pak.
Ona je, u okviru humaniterne akcije “Srce za decu”, pozvala sve one koji su zaposleni da u skladu sa svojim mogućnostima pomažu deci u nevolji.

“Puno mi je srce i zato pozivam sve da ličnim primerom, dajući po 500 dinara od plate, omasovimo ovu akciju. Što više dajemo, više ćemo dobiti”, rekla je Pak.

Porodica Spasić je izbegla sa Kosova, a nakon odlaska oca i majke, devojčice starosti četiri, pet, sedam i devet godina žive u maloj nezavršenoj kući sa bakom Radmilom koja ima penziju od 12.000 dinara.
U okviru akcije “Srce za decu”, nedavno ih je sa Stanislavom Pak posetio i poznati pevač Željko Joksimović i devojčicama je uručena pomoć i u osnovnim kućnim aparatima.

Izvor: ALO!