Sajam privrede u okviru 126. Smederevske jeseni


05. septembar 2013. PRIVREDA – U okviru 126. Smederevske jeseni, u četvrtak je u holu Centra za kulturu Smederevo otvoren Sajam privrede.

Ovogodišnji Sajam privrede otvorio je pomoćnik gradonačelnika za privredu, investije i razvoj, Prvoslav Nedeljković, u prisustvu brojnih predstavnika lokalne samouprave i privrede.

„Poštovani izlagači, poštovani gosti, poštovani posetioci, dobro došli na otvaranje Sajma privrede, u okviru privredno turističke manifestacije Smederevska jesen. Ove godine je izložba, za razliku od ranijih godina, u nešto lepšem prostoru, a veličina prostora nije dozvolila i veći broj izlagača”, rekao je Nedeljković.

On je pozdravio učesnike privredne izložbe koji se već tradicionalno predstavljaju, ali i one koji po prvi put izlažu u našem gradu.

„Svima želim dobru posećenost, i nadam se da ćete poneti dobre utiske iz Smedereva, ali i imati pozitivne finasijske efekte zahvaljujući učešću na ovoj izložbi. Ukoliko Vi budete zadovoljni, znaćemo da smo bili dobri domaćini. Do novog Sajma privrede, svako dobro!”, poručio je Nedeljković.

Svoje proizvode u holu Centra za kulturu predstavlja 12 izlagača, uključujući i osnivače Slobodne zone Smederevo (Meteh d.o.o., Inter – mehanika d.o.o, Mitrašinović, d.o.o, Nafta a.d., Tomi trade, d.o.o) koji se predstavljaju na zajedničkom štandu. Na Sajmu privrede učestvuju i: Železara Smederevo d.o.o, Energo werk engineering doo Beograd, Regionalna privredna komora Požarevac – Savez pronalazača Podunavskog okruga, Kompanija Dunav osiguranje, Glavna Filijala – Smederevo, Eko San, d.o.o. Beograd, Institut Goša doo Beograd, Granice doo – Mladenovac, NEW PRESS Smederevo, „Kupinjon” polj.proizv. Živorad Jovanović – Mladenovac, „Đorđević – Semafor” doo Smederevo.

Sajm privrede biće otvoren u holu Centra za kulturu do 20,00 časova u nedelju, 8. septembra.

Izvor: smederevo.org.rs