Rukomet: Vojvodina – Smederevo 29:23


25. mart 2012. SPORT – U najavi utakmice trener Vojvodine mr Đorđe Ćirković obećao je da će šansu dati momcima koji imaju manju minutažu. Obećanje je održao i njegov tim zasluženo je slavio u duelu sa Smederevcima. Međutim, očekivalo se da će ta postava gristi da bi se dokazala, ali nije u potpunosti bilo tako. Istina, sve vreme domaći su vodili, jer su zaista kvalitetniji sastav od gostiju, koji se grčevito bore za goli superligaški život. Prema onome što su pokazali, teško da će ostvariti namere.

Nisu domaći ni u jednom trenutku dozvolili bilo kakvo iznenađenje, a dobro su se pokazali mladi golman Luka Arsenić, kao i Vladislav Veselinov, Branislav Radišić i Vladimir Čupković, koji je bio i najbolji pojedinac utakmice, mada je odličan učinak imao i Veselinov.

U drugom poluvremenu Novosađani su zaigrali malo preduzimljivije i stalno povećavali vođststvo, a u nekoliko mahova ono je iznosilo i šest golova razlike. Pitanje pobednika, videlo se to već posle desetak minuta igre, nije dolazilo u pitanje. Inače, u redovima Smederevaca najslabija karika bili su golmani, jer su zajedno odbranili samo osam udaraca. Jedini koji su se donekle isticali i pokazali želju, bili su Bugarinović i Jokić.

Vojvodina – Smederevo 29:23 (12:10)
NOVI SAD: Hala na Slanoj bari, gledalaca 80, sudije: Savić i Radulović (Beograd). Sedmerci: Vojvodina 2 (1), Smederevo 2 (2). Isključenja: Vojvodina 2, Smederevo 6 minuta.

VOJVODINA: L. Arsenić (13 odbrana), Radosavljević, Vuković 1, Popov, M. Radišić 3, Barišić 2, Veselinov 5, Stjepanović, Abadžić, Sudžum, Damjanović, B. Radišić 4, Čupković 7 (1), Đurić, Marjanac 3, Milošević 4.

SMEDEREVO: Dimitrijević (1 odbrana), Radisavljević 3, M. Ristić 3, Milentijević, Todorović, Bogdanović (2 odbrane), Bugarinović 4, Kojić, Jokić 5 (2), Dobrić (5 odbrana), Radojković 2, Jovanović 1, Stanojević 2, Trumbetaš 2, Vojinović 1, D. Ristić.

Izvor: dnevnik.rs