Pucao u leđa radniku


10. april 2013. HRONIKA – Izvor: Agencija Tanjug – Saša P. u kući u Vlaškom dolu, iz lovačke puške ubio Nebojšu M. (43), koji je zaposlen u njegovom privatnom preduzeću.

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu uhapsili su u Smederevskoj Palanci Sašu P. (41), zbog osnovane sumnje da je, u svojoj kući u Vlaškom dolu, iz lovačke puške ubio Nebojšu M. (43), saopštila je danas ta policijska uprava.

On je juče oko 15 sati u sobi svoje kuće u selu Vlaški Do kod Smederevske Palanke, iz lovačke puške marke “IŽ” kalibra 12 mm, pucao u leđa Nebojši M., koji je zaposlen u njegovom privatnom preduzeću.

Saša je pozvao policiju, a komšije su kolima prevezle Nebojšu do Opšte bolnice “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci, gde su lekari, nakon bezuspešne reanimacije, konstatovali smrt.

Uviđaj lica mesta izvršili su istražni sudija Višeg suda u Smederevu i policijski službenici Policijske stanice u Smederevskoj Palanci.

Po nalogu istražnog sudije danas će obducent MUP-a Srbije obaviti obdukciju pokojnika, nakon koje će biti poznato više detalja i okolnosti pod kojima se ubistvo desilo.

Saši P. je određeno policijsko zadržavanje, nakon koga će, uz krivičnu prijavu za krivično delo ubistvo, biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, navedeno je u saopštenju.