Prvi Koncert polaznika Kreativnog Kursa Gitare


09. februar 2015. KULTURA – Guitar Art Festival vas poziva na koncert polaznika Kreativnog Kursa Gitare, koji će se održati 10. februara, sa početkom od 20:00 časova u Centru za kulturu Smederevo.

Kurs je počeo sa radom u gradu Smederevu u mesecu oktobru, kada je Ambasada Sjedinjenih Američkih Država dodelila 10 gitara polaznicima. Prvi polaznici programa uspešno su savladali osnovni nivo kursa gitara i 14 polaznika kursa održaće predstojeći grupni koncert.

Pored koncerta polaznika, prisutni će imati mogućnost da prvi put sviraju gitaru, da utvrde nivo svog znanja, da dobiju sve dodatne informacije o Kreativnom Kursu Gitare i da se na licu mesta upišu.

Nastava početnog i naprednog kursa počinje u februaru i trajaće naredna 4 meseca. Časovi se održavaju dva puta nedeljno u Centru za kulturu Smederevo. Sve dodatne informacije o kursu i upisu mogu se dobiti putem e-mail adrese: kurs@gaf.rs i putem telefona: 0641 956921.

Guitar Art Festival organizovao je Kreativni Kurs KLASIČNE, AKUSTIČNE, ELEKTRIČNE i BAS gitare, sa ciljem da omogući standardizovanu i metodološki inovativnu muzičku edukaciju za decu i odrasle. Kroz dugogodišnje iskustvo Guitar Art Festivala, kao i saradnju sa prestižnom američkom Džejkobs muzičkom školom Univerziteta u Indijani, stvorili smo metode rada koje su potvrđene kao veoma uspešne.

Svaki od navedenih kurseva možete pohađati 4 semestra. Nastava je podeljena tako da se u okviru 4 meseca (jedan semestar) održi 32 časa. Kursevi su namenjeni potpunim početnicima, ali i gitaristima koji žele da prodube i unaprede svoje sviranje. Grupe se formiraju prema uzrastu (deca i odrasli), kao i prema nivou iskustva i znanja polaznika (osnovni i napredni kursevi).

Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta u okviru grupne nastave (od 6 do 10 učenika). Svaki polaznik dobija udžbenik KKG, kao i mogućnost posećivanja koncerata i radionica vezanih za gitaru. Polaznici koji nemaju svoj instrument imaju mogućnost da dobiju gitaru na korišćenje. Mesečni troškovi pohađanja Kreativnog Kursa Gitare iznose 3.000 dinara.

Koristite Facebook da komentarišete ovu vest