Problemi na internet sajtu FK Smedereva


17. septembar 2012. SPORT – Ako navijate za Fudbalski klub Smederevo i želite da se informišete o dešavanjima u omiljenom klubu, a to nameravate da učinite putem zvaničnog internet sajta “oklopnika” – u velikom ste problemu.

Nije da nećete ništa saznati. Naprotiv!

Recimo, možete da pročitate vest od 1. septembra koja je naslovljena sa “Pobeda u novom pazaru sa 1:0”. Pravopisne greške su lako uočljive, a ono što nije je to da Smederevo tog dana nije pobedilo. Doduše, jeste igralo protiv Novog Pazara, ali na stadionu kraj Dunava, a rezultat je bio 0:0.

Dobro, omakne se svakome greška pri kucanju.

Nastavljamo dalje, ulazimo u vest čisto da pročitamo kako su igrali Smederevci, ko je postigao fantomski gol i kako su svi odjednom završili na obali Jošanice.

Kad tamo još veće iznenađenje! Prva rečenica glasi: “City and Liverpool got off to contrasting starts on the opening weekend of the Barclays Premier League season”.

Najava utakmice Premijer lige između Liverpula i Mančester sitija, sve na engleskom, od prvog do poslednjeg slova! Za one manje upućene, ova dva kluba igrala su 26. avgusta i meč je završen 2:2. Vest je ilustrovana sa dve fotografije. Na onoj koja preseca tekst je Vladimir Mudrinić u gro planu, iz perioda kada je kao kapiten branio boje Smedereva, protiv Bežanije.

Idemo dalje…

Vraćamo se na naslovnu stranu i nastavljamo da listamo vesti. Redom se pojavlju “Prva pobeda”, pa “druga1″… Velika enigma za nas su i podnaslovi, koje nikako nismo mogli da dešifrujemo.

Možda ćete vi imati više uspeha. Pokušajte – “as dasff agasdg asdgasdg sdgasdfgasdfgas g asgasdg asgs”.

Šta, ni vama ne ide?

Jasno je da nešto nije u redu sa zvaničnim sajtom FK Smederevo. Ali, čini se da je previše neozbiljno da jedan klub, koji predstavlja najjače fudbalsko takmičenje u Srbiji ima ovakvu internet prezentaciju. Ako se već testiraju stranice za novi početak ili ako je hakovan sajt, barem je trebalo da za sve posetioce stoji obaveštenje o tome

Izvor: mondo.rs