Pro Centar


PRO  Centar je  osnovan 2004. godine. Nastali smo izdvajanjem iz poslovne jedinice jedne od najstarijih firmi na ovim prostorima, PC Centra Beograd, koja je na istom mestu radila od maja 2002 godine i  od samog početka postala referenca kad su u pitanju firme koje se bave istom delatnošću. Posle tri uspešne godine, kad su zahtevi u poslu prerasli okvire jedne poslovne jedinice došlo je do izdvajanja i osnivanja nove firme, PRO Centar, koja je nastavila i zaokružila sve poslove ( prodaja pc računara i opreme, instalacioni radovi na terenu, servis u i van garantnog roka, tehnička podrška kupcima) u novu funkcionalnu celinu.

Trenutno imamo sklopljene partnerske ugovore sa najvećim domaćim distributerima i bavimo se prodajom tehničkih proizvoda u više prodajnih objekata i isporučujemo robu na teritoriji cele Srbije.

Naš osnovni cilj jeste postići zadovoljstvo kod kupca samim proizvodom i našom uslugom koja podrazumeva: stručnu pomoć kupcu oko izbora proizvoda, brzu isporuku, pružanje kvalitetne informacije o proizvodu, brzi odgovor na reklamaciju kupca. Zato, redovno radimo na unapredjenju znanja naših zaposlenih i pratimo svetske trendove u oblasti savremene tehnike, a u našoj ponudi zastupljeni su proizvodi poznatih svetskih brendova koji predstavljaju sam vrh kvaliteta u datoj oblasti.