„Priča se po gradu“ u Centru za kulturu


23. novembar 2016. KULTURA – Intrigantna komedija „Priča se po gradu“, o tome kako jedan zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke, biće izvedena ove nedelje, u četvrtak, 24. novembra, na velikoj sceni Centra za kulturu Smederevo, od 20.00 sati.

Nina, njena ćerka Maja i Majine drugarice, Dunja i Koka, provode svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu, u dokolici isprobavajući najčudnije tretmane, kreme i ulja, uspevajući da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje.

Njihovu ustaljenu svakodnevicu prekida trač o navodnom  neverstvu Majinog muža, koji se širi gradom… Klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava a višedecenijsko žensko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

„Priča se po gradu“ je komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, kao i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama. Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scene je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski.

Ulaznice za ovu hit predstavu prodaju se po ceni od 700 dinara na Biletarnici Centra za kulturu. Više informacija može da se dobije na telefone 064/829-5345 i 026/4624-815.