Predstava „Đurologija“ (Ovo nije stand-up night show) u Centru za kulturu


24. oktobar 2016. KULTURA – Trenutno najgledanija predstava u celom regionu „Đurologija“ (Ovo nije stand-up night show), autorska predstava Branka Đurića Đure, čuvenog glumca i lidera kultnog rok benda „Bombaj štampa“, gostuje u smederevskom Centru za kulturu, u subotu 29. oktobra.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu „Top lista nadrealista“ i „Audicija“, „Đurologija“ donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i mami osmehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stend ap šou, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu. „Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog, pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira….“ kaže Đuro.

Predstava počinje u 20.00 sati u Velikoj dvorani, a cena ulaznice je 1000 dinara.