Poraz Mega vizure


07. oktobar 2013. SPORT – Izvor: FoNet – Na debiju u regionalnom takmičenju mladi igrači Mege namerili su se na jednu od najboljih ekipa u Jadranskoj ligi i više od časnog poraza nisu mogli da izvuku.

Od prvog minuta videlo se da su izabranici Dejana Milojevića impresionirani činjenicom da su prvi put izašli na “veliku scenu” i to je u velikoj meri doprinelo njihovom lošem izdanju. Promašili su veliki broj “zicera” pod košem, ali i otvorenih šuteva i time olakšali posao gostima.

Sa samo jednim iskusnim igračem, Ratkom Vardom, Mega nije mogla da ugrozi Cedevitu, pogotovo ako se ima u vidu da je reprezentativac Vasa Micić odigrao znatno ispod svojih mogućnosti i utakmicu je završio sa dva postignura poena.

Košarkaši Mege su se borili za svaku loptu i imali su devet skokova više od protivnika, ali sa procentom šuta iz igre od svega 35 odsto i velikim brojem izgubljenih lopti, nisu mogli da održavaju rezultatsku ravnotežu.

U narednom kolu Mega će već u sredu imati još jednju tešku utakmicu, jer gostuje ekipi Partizana.

Mega vizura: Reljić, Krstić 2, Dangubić 17, Đoković, Micić, 2, Luković 5, Radović 11, Miljenović 9, Veljković, Jokić 5, Varda 11, Tijanić.

Cedevita: Zubčić 14, Ramljak, Mustapić, Babić 8, Delaš 7, Smit 21, Suton 12, Bilan 4, Jelenek, Nurkić 6, Baltić, Baždarić.