Pop Neša se na sahrani toliko napio da je zaspao pored pokojnika


14. mart 2018. DRUŠTVO – Izvor: Srbija danas – Nesvakidašnja situacija dogodila se u nedelju u selu Drugovcu kod Smedereva kad se lokalni sveštenik Nenad toliko napio da su ga meštani na kraju u traktorskoj prikolici odvezli do groblja kako bi držao opelo. Smestili su ga odmah pored kovčega, a fotografija sveštenika koji ne zna gde se nalazi je za kratko vreme postala pravi hit na internetu.

– Mnoge nije stigao ni da opeva. Tog dana izgubio je i kandilo – ispričao je Daki Pantić koji je okačio fotku.

Na stranici su samo pljuštali komenari.

– Sveštenik Nenad se toliko napio da nije mogao peške da isprati pokojnika, nego su ga ljudi ubacili u prikolicu i vozili do groblja. On je naravno zaspao kao top. A nogu je podigao na stranicu kao da se sunča – stoji na stranici na kojoj su samo pljuštali komentari.

Neobičan događaj se desio u nedelju 11. marta, a za sada nije poznato da li je pop Nenad uspeo da održi opelo.


4 comments

  1. Kod nas u Radincu pop Deja tresten pijan kilo rakije popije ko vodu.Nikom ništa godinama tako osim sto ga snimaju u alkoholisanom stanju i smeju se .

  2. Sveštenik Neša mortus pijan. Tačno. Ali pop Neša nije silovao ničiju decu. Nije ničiju kičmu lomio lopatom. Nije dilovao drogu. Nije, nije, nije… Ako se napio, njegovo je popio ili njegovim novcem platio. Pop Neša nema nekoliko automobila (neki imaju i vozni park). Daleko od toga da odobravam da sveštenici u alkoholisanom stanju čine ovo što je Neša učinio. Ali, na Nešu povika, a… Hoće li neko iz Drugovca da se oglasi, šta se to desilo sa freskama u Drugovačkoj crkvi? Prekrečene su. Sa čijim znanjem, odobrenjem, ili već šta. Unutrašnjst crkve deluje avetinjski. HOĆE LI NEKO DA SE OGLASI – “ĆUTANJEM” ILI LUPNJAVOM ZVONA? LUPAJU LI CRKVENA ZVONA NA DRUGOVAČKOJ CRKVI U POMEN ONIMA ŠTO IH POKLAŠE ČETNICI U DRUGOM SVETSKOM RATU? I JOŠ MNOGO TOGA???? Npr. koliko se u selo dece rodilo, na koliko je domaćinstava stavljen ključ na ulaznoj kapiji. Drugovčani, “okanite” se Neše. Znam da imate mnogo VEĆIH PROBLEMA.

  3. Nije namešteno ništa, poznajem ga lično. On je takav. On je zbog toga premešten iz kolara u drugovac.

Comments are closed.