Policajac poginuo u sudaru policijskog automobila i kamiona


07. februar 2017. HRONIKA – Izvor: Blic – Jedan policajac izgubio je život u stravičnom udesu koji se oko 5.30 dogodio na Smederevskom putu, u blizini Grocke.

U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo jedno policijsko vozilo i kamion za razvoz hleba. Kako saznajemo, policijski auto se kretao iz pravca Beograda, a prema nepotvrđenim informacijama u pitanju je bila policijska potera, a policajci su bili u civilu.

– Policajci su jurili neke lopove, međutim pošto je kolovoz bio klizav, izgubili su kontrolu nad vozilom – prepričavaju užasan događaj meštani opštine Grocka.

Prema nepotvrđenim informacijama, osobe koje su policajci jurili pa stradali, uhapšene su u Smederevu, piše Alo.rs.

– Naše ekipe su izašle na teren i mogle da konstatuju smrt jedne osobe, dok su još dve kao teško povređene prevezene u Urgentni centar i trenutno su na odeljenju reanimacije – rečeno je iz Hitne pomoći Grocka.

Nedugo zatim, desila se još jedna saobraćajna nesreća nedaleko od mesta prve, međutim po rečima Hitne pomoći Grocka, u njoj nije nije bilo težih telesnih povreda.

U drugom udesu, koji se desio nedaleko od mesta prvog, jedna osoba je povređena. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

U pružanju pomoći učestvovale su vatrogasne ekipe i tri vozila hitne pomoći.

Saobraćaj na putu Beograd-Smederevo kod Grocke sada je normalizovan, saopštili su “Putevi Srbije”. Saobraćaj je na toj deonici puta bio zatvoren više od dva sata, međutim na kolovozu više nema ni jednog traga nesreće, i put je

Kako navodi RTS, uviđaj je završen i očekuje se da saobraćaj bude uskoro buce obnovljen.