Poginuo suvozač, povređen vozač


05. mart 2014. HRONIKA – Izvor: Agencija Tanjug – Vozilo beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Rade M. (55) iz Gornjeg Milanovca probilo zaštitnu ogradu, prešlo u suprotnu traku autoputa, a zatim probilo i ogradu mosta preko Konjske reke i sletelo u kanal.

Na auto-putu Niš-Beograd, u ataru sela Mihajlovac kod Smedereva, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedan putnik zadobio teške povrede od kojih je preminuo. Do nezgode je došlo kada je skup vozila beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Rade M. (55) iz Gornjeg Milanovca, zbog neprilagođene brzine, probio zaštitnu ogradu, prešao u suprotnu traku autoputa, a zatim probio i ogradu mosta preko Konjske reke i sleteo u kanal.

Vozač je zadobio lake povrede, dok je putnik Zoran B. (49) iz Batočine, nakon zbrinjavanja u Opštoj bolnici u Smederevu, podlegao povredama na Odeljenju reanimacije Kliničkog centra Srbije u Beogradu. Protiv vozača će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.