Pet puta pljačkao istog čoveka


13. decembar 2011. HRONIKA – Izvor: Beta – Jedan žitelj Smedereva osudjen je u utorak na kaznu zatvora jer je u više navrata ove godine pljačkao istog čoveka uzevši mu novac, rakiju, karticu za mobilni telefon, TV-antenu, automobil.

Andrea Paunović (36), osudjen u Osnovnom sudu u Smederevu na dve godine i tri meseca zatvora, najpre je bio optužen da je 25. juna, pijan, u Smederevu obio putnički automobil “mercedes” Miloša P. i iz njega uzeo 4.000 evra i 400 dolara.

Pošto je delo priznao i pokajao se, sudija Osnovnog suda Marko Jocić kaznio ga je uslovno. Medjutim, već 13. jula, Paunović je ponovo opljačkao istog oštećenog uzevši mu iz otključanog automobila 30.000 dinara.

Dva dana kasnije Paunović je provalio u pomoćni objekat kod vikendice Miloša P. i iz bureta natočio litar rakije.

Pošto je bio pijan nije uspeo da zatvori slavinu tako da je iz bureta isteklo 280 litara rakije čime je nastala šteta od oko 30.000 dinara. Potom je još jednom obio automobil oštećenog i prespavao u njemu.

Zatim, 30. septembra, Andrea Paunović je od Miloša P. ukrao i mobilni telefon, karticu i punjač, TV-antenu i ključeve automobila, a potom pretresao vikendicu.