Otvoreno SBB predstavništvo u Smederevu


11. mart 2014. DRUŠTVO – Kompanija SBB, najveći srpski kablovski operator, koji svoje usluge pruža korisnicima u skoro 30 gradova Srbije, otvorio je svoje predstavništvo u Smederevu, a skromnoj svečanosti prisustvovala je i gradonačelnica Smedereva, dr Jasna Avramović.

„Zainteresovani investitori se na svim poljima vraćaju u Smederevo, prepoznajući ga kao dobro mesto za investiranje. Za mene kao gradonačelnika je velika čast da je jedna ovako značajna firma, Net TV Plus, otvorila ekspozituru u našem gradu. To je prvi korak u realizaciji plana da se TV Smederevo vidi u čitavom svetu”, rekla je gradonačelnica.

Ona se zahvalila vlasniku što je ispoljio dovoljno strpljenja i razumevanja da pokrene posao u Smederevu i izrazila nadu da će se vrli brzo napraviti dogovor kako bi se pored Radio Luksa i program TV Smederevo mogao videti i u dijaspori.

„Drago mi je što je Radio Luks prepoznao takvu vrstu dobre komunikacije i njihov program sada se čuje mnogo dalje nego ranije. Nadam se da će i TV Smederevo priuštiti zadovoljstvo da sve ono što se dešava u gradu, vide i naši ljudi u rasejanju”, istakla je gradonačelnica.

Vlasnik kompanije MS Net Gmbh Bazel, generalno predstavništvo Net TV Plus za Švajcarsku, Srđan Šiljević, rekao je da se još prošle godine razmatrala mogućnost otvaranja SBB poslovnice u Smederevu.

„Evo, sada smo tu. Prvi korak je realizovan, omogućiti ljudima kvalitetnu televiziju, kvalitetan program po povoljnim cenama. Pripremili smo specijalne poklone i besplatne instalacije za Total i besplatno korišćenje za prvih mesec dana, a nadam se da ćemo saradnju unaprediti”, kazao je Šiljević.

Izvor: smederevo.org.rs