Otvorena NIS-ova benzinska stanica na Carini


13. oktobar 2012. DRUŠTVO – Gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović i direktorka Direkcije za maloprodaju NIS Petrola Nadežda Korobejnikova juče su zvanično otvorile rekonstruisanu benzinsku stanicu na Carini.

Tom prilikom gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović istakla je da je zadovoljna što su cene u novootvorenom NIS-ovom objektu povoljnije za građane i najavila razgovore sa predstavnicima NIS Petrola o daljoj saradnji, koja će podrazumevati izmeštanje postojeće pumpe kod Sportskog centra na lokaciju o kojoj će se tek dogovarati.

Gradonačelnica je dodala i to da se nada da će Smederevo u što kraćem vremenskom periodu dobiti još jednu ovako atraktivnu benzinsku stanicu.

Nadežda Korobejnikova, direktorka Direkcije za maloprodaju NIS Petrola, rekla je danas da je izuzetno zadovoljna saradnjom sa lokalnim vlastima koje su omogućile da se ovakav objekat rekonstruiše i otvori za samo dva meseca.

Predsednik Skupštine Grada Branče Stojanović, izrazio je zadovoljstvo što NIS Petrol želi da ulaže u Smederevo i dodao da se iskreno nada da ovo nije poslednji NIS-ov objekat izgrađen u našem gradu.

Objekat je pretvoren u novi “trikolorni” brend NIS Petrola, koji iz dana u dan postaje simbol kvaliteta proizvoda i usluga i to po veoma pristupačnim cenama. Benzinska stanica “Carina” izgrađena je uz poštovanje svih ekoloških kriterijuma i međunarodnih tehničkih standarda.

Ovo je inače tip gradske benzinske pumpe na kojoj se mogu kupiti sve vrste derivata – D2, Evrodizel, BMB 95, Evro premijum BMB 95 i auto gas. Kao na svim modernim benzinskim stnicama i na NIS Petrolovoj se nalazi savremeno opremljen prodajni prostor i kafe bar.

Modernizacija benzinske stanice na Carini sprovedena je u okviru strategije razvoja maloprodajne mreže NIS-a koja podrazumeva izgradnju novih, rekonstrukciju i rebrending postojećih maloprodajnih objekata. Širom Srbije već je izgrađeno oko 130 ovakvih objekata.

U naredne dve i po godine, u modernizaciju i izgradnju novih benzinskih pumpi, NIS će uložiti oko 100 miliona evra, pa će do 2014. godine u Srbiji biti izgrađeno 250 pumpi pod brendom NIS Petrol.

Izvor: smederevo.org.rs