Otvorena knjižara Delfi


U okviru knjižarskog lanca Delfi u četvrtak 1. marta otvorena je nova knjižara u Smederevu, na adresi Karađorđev dud 2e.

Knjižara je, kao i sve ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga svih izdavača nudi i bogat program kartolerije i gift program, a prostire se na 60 kvadratnih metara.

U bogatoj ponudi knjiga stranih i domaćih autora, uz Lagunine naslove u knjižari Delfi u Smederevu nalaze se i naslovi ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike, u knjižari možete da kupite priručnike, kuvare, vodiče, monografije, enciklopedije…

Početak rada nove knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca obeležiće popust od 30% na nove Lagunine naslove u periodu od 1. do 4. marta. Svi koji žele moći će do 15. marta da se besplatno učlane u Lagunin klub čitalaca, koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama, ali i popuste na druga izdanja i artikle iz gift programa.

Radno vreme knjižare radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 16 sati. Kontakt telefon je 026/462-57-43.