Otvoren Sajam privrede


07. septembar 2012. PRIVREDA – U Smederevu je juče, u okviru „Smederevske jeseni“, otvoren Sajam privrede, koji je ove godine okupio pedesetak izlagača iz cele Srbije.

Privredni, industrijski i uslužni potencijali preduzeća iz cele Srbije predstavljeni su na Sajmu privrede u Paviljonu kod Železničke stanice, koji je danas otvorio pomoćnik gradonačelnika Smedereva zadužen za privredu, razvoj i investicije, Prvoslav Nedeljković.

„Mi, Smederevci, odavno smo prepoznali ekonomski interes učešća na ovom Sajmu. Sa druge strane, imamo obavezu čuvanja njegove tradicije, pa se zahvaljujem izlagačima iz drugih gradova koji su prepoznali Smederevo kao grad za dobru poslovnu komunikaciju“, naglasio je Nedeljković.

On je izrazio nadu da će, u naredna četiri dana, predstavnici izlagača imati dobru posećenost i dobre ekonomske efekte te posećenosti.

„U ime gradonačelnika, Skupštine grada i Organizacionog odbora „Smederevske jeseni“ proglašavam ovaj Sajam otvorenim i vazda se sastajali“, rekao je Nedeljković.

Svečanom otvaranju Sajma privrede, pored predstavnika gradskog rukovodstva, javnih ličnosti i mnogobrojnih gostiju iz Smedereva i drugih gradova, prisustvovale su i ambasadorke ženskog preduzetništva iz cele Srbije.

Dodela priznanja za nastup na Sajmu privrede biće održana u nedelju, u 12,00 časova.

Izvor: smederevo.org.rs