Otišli Brašanac i Trujić


16. januar 2012. SPORT – Fudbaleri i stručni štab Smedereva okupili se prvi put u ovoj godini, a treneru Draganu Đorđeviću javila se 24 igrača.
Fudbaleri i stručni štab Smedereva okupili su se prvi put u ovoj godini, na startu prvog dela priprema za prolećni deo šampionata Srbije.
Treneru Draganu Đorđeviću javila su se 24 igrača, a u odnosu na jesenji deo sezone izostali su samo pozajmljeni fudbaleri Partizana i Teleoptika Darko Brašanac i Nikola Trujić.
Brašanac će tokom zimskih priprema pokušati da se izbori za mesto u sastavu crno-belih, a omladinski reprezentativac Trujić karijeru će najverovatnije nastaviti u Rumuniji, gde je pregovarao oko prelaska u Ocelul.
“Prvi deo priprema, do 5. februara obavićemo kod kuće, a nastavak, koji smo poslednjih godina obično sprovodili na Ohridu, zavisiće od materijalne situacije u klubu. U sredu će konačnu odluku doneti članovi novog Izvršnog odbora“, izjavio je Đorđević.
Fudbalski klub Smederevo dobio je nedavno novi upravni i izvršni odbor. Na čelu oba tela je gradonačelnik Predrag Umičević, a potpredsednici su Mirko Đurić i Saša Momić, takođe funkcioneri aktuelne gradske vlasti.
Nakon odustajanja kompanije „Ju-Es-Stil“ od generalnog sponzorstva, u septembru prošle godine, grad Smederevo je pokrivao deo troškova kluba, a od početka ove godine i zvanično je preuzeo njegovo finansiranje.
Za tu namenu iz gradskog budžeta do sada je izdvojeno devet miliona dinara, a do kraja prolećnog dela prvenstva Jelen Superlige planirano je još 15 miliona dinara.

Izvor: dnevnik.rs