Osmomartovski popust za dame u bioskopu


03. mart 2016. KULTURA – U susret 8. martu – Danu žena, Centar za kulturu Smederevo, na repertoar svog bioskopa donosi hit romantičnu, ljubavnu dramu, zasnovanu na bestseleru Luz Gabas „Palme u snegu“, a za dame po povlašćenoj ceni ulaznice.

Da li ste nekada voleli toliko snažno da vam se činilo da biste za tu ljubav mogli umreti, ali i ubiti? Film reditelja Fernanda Gonzalesa Moline „Palme u snegu“ je priča o zabranjenoj ljubavi u burnim vremenima prevrata i neobičnim istorijskim okolnostima i smeštena je u kolonijalno doba Ekvatorijalne Gvineje. Ovo špansko ostvarenje iz 2015. godine povešće nas na nezaboravno putovanje kroz vreme i prostor, učinivši da pobegnemo iz sveta koji nas okružuje i poverujemo kako snagom volje i iskrenih osećanja čak i palme mogu procvetati u snegu. U glavnoj muškoj ulozi našao se miljenik žena, najpopularniji španski glumac Mario Kasas.

Film će se prikazivati 7. i 8. marta u terminu od 20 sati, a cena ulaznice za dame je 100 dinara, a za gospodu 200 dinara. Ovaj film će vas oduševiti i toplo preporučujemo da jedan od najlepših praznika provedete u bioskopu uz „Palme u snegu“.

Koristite Facebook da komentarišete ovu vest