Osigurači nakratko otkazali koncert Georgieva


09. februar 2017. DRUŠTVO – Izvor: N1info – Na društvenim mrežama povela se polemika o razlozima otkazivanja koncerta Vlade Georgieva u Smederevu, pošto je na Tviteru pohvalio budućeg predsedničkog kandidata Sašu Jankovića. Direktor Hale Smederevo Ivan Đokić demantovao je navode da su razlozi politički i poručio da će koncert biti održan 4. marta

Georgiev je posle gostovanja Saše Jankovića u Pressingu na televiziji N1 tvitovao “Svaka riječ na svom mjestu. Respect!”,da bi dan kasnije na Tviteru publiku obavestio da mu je koncertu Smederevu otkazan iz nepoznatih razloga.

Direktor smederevske Hale, Ivna Đokić, rekao je u telefonskom razgovoru za N1 da je bilo tehničkih problema koji su otklonjeni, kao i da Vlado Georgiev nije bio u potpunosti upoznat sa problemima koji su u međuvremenu rešeni.

“Imali smo problema sa osiguračima nekim i EPS nam je izašao u susret, pomogao nam je da to rešimo, jer Vlado Georgiev ima zahtevnu produkciju i to će biti jedan lep, veliki koncert tako da nam je sve sada u redu i to će biti sve ok”, rekao je Đokić za N1.

Da će koncerta ipak biti 4. marta, kao je i planirano, potvrdio je danas i Georgiev na svom Tviter nalogu.