Organizovan prijem za rukovodstvo ASNS-a


02. april 2013. DRUŠTVO – U Gradskoj upravi u Smederevu u utorak je priređen prijem za predsednicu Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, Ranku Savić i njene saradnike.

Gradsko rukovodstvo, na čelu sa gradonačelnicom Smedereva, dr Jasnom Avramović, sastalo se danas sa predstavnicima ASNS-a, koje je predvodila predsednica Ranka Savić, u okviru današnje posete smederevskim javnim preduzećima.

U konstruktivnoj atmosferi današnjeg sastanka, postignuto je saglasje da svim sindikalnim organizacijama u javnim preduzećima treba omogućiti iste uslove organizovanja i rada.

Zajednička je ocena da bi trebalo raditi na uspostavljanju sistema u cilju omogućavanja sindikalne ravnopravnosti i stvaranja uslova za bolji život radnika.

Današnjem sastanku, pored nekadašnjeg ministra rada, aktuelnog glavnog menadžera ASNS-a, Dragana Milovanovića i saradnika i predstavnika sindikata javnih preduzeća, prisustvovali su zamenik gradonačelnika, Bojan Teofilović, predsednik Skupštine grada, Branče Stojanović i direktor JKP Čistoća, Kristijan Đurić.

Izvor: smederevo.org.rs