Od majke uzimao novac za marihuanu


15. mart. 2012. HRONIKA – Deset osoba iz Velike Plane, Svilajnca i Kragujevca uhapšeno je zbog sumnje da su dilovali drogu. Policija je saopštila da su se iza rešetaka našli Stevan L. (24), Adam A. (21), Danijel Đ. (26), Ivan K. (21), Jovan D. (25), Nemanja N. (21), Ivan S. (28), Dejan M. (34), Marko T. (23) i Marko M. (21). Protiv još 14 osoba biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su posedovali marihuanu.

– Stevan L. je u prethodnih šest meseci prodavao marihuanu u Velikoj Plani, Svilajncu i Lapovu. Za njega su tu drogu preprodavali i Nemanja N. i Danijel Đ. Sumnja se da je Stefan S. marihuanu nabavljao od Marka T., posredstvom Dejana M., koji ga je upoznavao s dilerima u Jagodini. Radio je i s Ivanom K. i Markom M., čijim posredstvom je stupio u kontakt s kragujevačkim dilerima – saopštila je policija.

Adam A. i Ivan S. posredstvom Dejana M. kupovali su marihuanu, a potom je dalje preprodavali.

– Drogu su najčešće prodavali u centru Markovca, a noću i u dvorištu OŠ u Markovcu. Adam A. je čak dva puta od majke, koja je učiteljica u toj školi, uzimao novac kako bi kupio marihuanu – stoji u saopštenju.

Grupa je na ovaj način prodala oko 350 grama marihuane, koju su kupovali za dva evra po gramu, a prodavali za pet do 10 evra po gramu.

Izvor: kurir-info.rs