Novogodišnja zabava za decu


18. decembar 2013. DRUŠTVO – Centar za kulturu i ove godine priređuje tradicionalnu novogodišnju zabavu sa podelom paketića. Vas i Vašu decu, u petak 27. decembra, zabavljaće poznati glumci i muzičari u Velikoj dvorani, a Vaše paketiće deliće naši Deda Mrazovi u Novogodišnjem ambijentu Hola Centra za kulturu.

Ove godine u prilici smo da Vam ponudimo Novogodišnju predstavu za decu, rađenu u maniru najboljih scensko-muzičkih ostvarenja beogradskih pozorišta za decu poslednjih godina: NOVOGODIŠNjI SVET BAJKI. Tekst je napisala Ljiljana Stojanović, a predstavu je režirao Nikola Marković. Izvode je glumci Pozorišta „Art tema“ iz Beograda: Duda Pavlović, Tanja Milanov, Nikola Marković i Nikola Simić. Počinje u 18 časova i traje 50 minuta.

Ova predstava namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 2. do 12. godina, sa živopisnom scenografijom, maštovitim kostimima i maskama. U predstavi se pojavljuju Čarobnjak Merlin, Princ Filip (lik iz Uspavane lepotice), Snežanina Zla Maćeha, Mačak u čizmama, devojčica Nevena iz stvarnog sveta i naravno Deda Mraz. Ove likove tumače akademski mladi glumci. Predstava je edukativna, zabavna, sa mnogo originalnih songova i koreografija.

Svet bajki je u velikom problemu. Pojavila se čudna bolest zaboravitis. Bolest se jako brzo širi. Mnogi likovi iz bajki su se izgubili i završili u „stvarnom svetu“ kod naše drugarice Nevene. Da li će Nevena uspeti da im pomogne da se sete ko su i gde su pošli, da li će princ Filip poverovati da je Nevena princeza koja se probudila bez njegovog poljupca i da može da je sada poljubi, šta su odluke „Saveta čarobnjaka“ sveta bajki, dali će Merlin stići na vreme, da li će Nevena primiti poklon od maćehe? Da li će Deda Mraz uspeti da stigne na vreme. Odgovori na ova pitanja se nalaze u našoj predstavi.

Cena ulaznice za jedno dete je 300 dinara

Prodaja ulaznica na Biletarnici ili uplatom na račun Centra za kulturu: 840-180664-75.
Više informacija na telefone: 026/4624- 815, 064/8295308 i 064/8295318