Novogodišna predstava za decu “Ledeni poklon”


20. decembar 2017. KULTURA – U prostoru Smederevske tvrđave, u zoni u kojoj će se nalaziti klizalište, biće izvođena novogodišnja predstava za decu „Ledeni poklon“ sa glumačkom ekipom koju čine Nina Nešković, Đorđe Stojković, Isidora Simijonović, Nebojša Gromilić i Aleksandar Dunić.

Iako u svakoj igri postoje pobednici i gubitnici, što bi svaki učesnik trebalo da prihvati bez ljutnje, Grdan i Grdana, likovi koje će pred mališane doneti predstava „Ledeni poklon“, igru ne doživljavaju na taj način. Prema scenariju predstave, posle jedne igre u kojoj su izgubili, Grdan i Grdana se toliko naljute da iz osvete odluče da pokvare Novu godinu i da ukradu sve poklone Deda Mrazu. Mila i Milan, pozitivni likovi u predstavi, shvativši da postoji mogućnost da deca ostanu bez svojih novogodišnjih poklona kreću u avanturu njihovog spasavanja…

Predstava će biti igrana 24. decembra , u dva navrata, sa početkom u 17 i 19 časova, 25. decembra, sa početkom u 17 sati i 30 minuta i 27. decembra , sa početkom u 16 sati i 30 minuta i u 18 sati i 30 minuta.

Ulaz je slobodan, a pokrovitelj je grad Smederevo.