Nekome je petak 13. srećan dan


13. januar 2012. DRUŠTVO – Izvor: Tanjug – Petak 13. je za Radmilu Ilić iz Smedereva lep dan. Njen izgubljeni novčanik sa novcem i dokumentima pronašao je Milorad Savić iz ovog grada, a zatim i vratio.

Novčanik sa dokumentima i novcem, Radmila je izgubila tokom dana u centru grada, a radnik Gradske uprave Milorad Savić, ga je pronašao i odmah odneo u lokalnu TV Smederevo.

“Nosio sam čaše u Galeriju, za proslavu Srpske nove godine na Trgu. Kada sam se vraćao prema Opštini, ugledao sam na betonu ‘izvrnut’ novčanik. Savio sam se, podigao ga, seo u automobil i odmah odneo u lokalnu TV Smederevo, kako bi javili ženi da ne brine”, izjavio je Tanjugu Milorad Savić.

“Smatram da u ovoj noći svako treba da se raduje, niko ne sme da tuguje. Da i ovoj porodici bude lep dan i da petak, 13. pamte po dobru, a ne po lošem. Kažu da je petak, 13. loš dan – e nije loš dan”, rekao je Savić.

Na pitanje koliko je bilo novca u novčaniku, Savić kaže da nije gledao, ali da je bilo para.

“Video sam da ima para i da su unutra dokumenta, kartice, zdravstvena legitimacija. Samo sam ga zatvorio i odmah odneo u našu Televiziju”, naveo je Savić za Tanjug.

Dežurni voditelj na TV Smederevo, Željko Dimić, Tanjugu je potvrdio da je odmah posle objavljivanja priloga, kćerka Radmile Ilić došla po novčanik.

Koristite Facebook da komentarišete ovu vest