Nekome je petak 13. srećan dan


13. januar 2012. DRUŠTVO – Izvor: Tanjug – Petak 13. je za Radmilu Ilić iz Smedereva lep dan. Njen izgubljeni novčanik sa novcem i dokumentima pronašao je Milorad Savić iz ovog grada, a zatim i vratio.

Novčanik sa dokumentima i novcem, Radmila je izgubila tokom dana u centru grada, a radnik Gradske uprave Milorad Savić, ga je pronašao i odmah odneo u lokalnu TV Smederevo.

“Nosio sam čaše u Galeriju, za proslavu Srpske nove godine na Trgu. Kada sam se vraćao prema Opštini, ugledao sam na betonu ‘izvrnut’ novčanik. Savio sam se, podigao ga, seo u automobil i odmah odneo u lokalnu TV Smederevo, kako bi javili ženi da ne brine”, izjavio je Tanjugu Milorad Savić.

“Smatram da u ovoj noći svako treba da se raduje, niko ne sme da tuguje. Da i ovoj porodici bude lep dan i da petak, 13. pamte po dobru, a ne po lošem. Kažu da je petak, 13. loš dan – e nije loš dan”, rekao je Savić.

Na pitanje koliko je bilo novca u novčaniku, Savić kaže da nije gledao, ali da je bilo para.

“Video sam da ima para i da su unutra dokumenta, kartice, zdravstvena legitimacija. Samo sam ga zatvorio i odmah odneo u našu Televiziju”, naveo je Savić za Tanjug.

Dežurni voditelj na TV Smederevo, Željko Dimić, Tanjugu je potvrdio da je odmah posle objavljivanja priloga, kćerka Radmile Ilić došla po novčanik.