Naprednjaci tvrde da gradonačelnica ne govori istinu


13. avgust 2012. DRUŠTVO – U saopštenju za javnost Srpske napredne stranke stoji:”Gradonačelnica Jasna Avramović ne govori istinu!

Gostujući u emisiji na Televiziji Kopernikus, izjavila je da je tokom poslednje izborne kampanje dala podršku predesdničkom kandidatu Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću.

Gradski odbor Srpske napredne stranke demantuje gradonačelnicu i oštro osuđuje iznošenje neistina, pošto je opšte poznato i javnost je sa time upoznata, da je između dva kruga predsedničkih izbora gradonačelnica Jasna Avramović dala podršku kandidatu Demokratske stranke Borisu Tadiću, koji je, bez obzira na podršku Pokreta za Smederevo i aktuelne gradonačelnice doživeo katastrofalan poraz.

Istovremeno, predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, u drugom krugu predsedničkih izbora u Smederevu je odneo ubedljivu pobedu, ostvarivši drugi najbolji rezultat u Srbiji.

Gradski odbor Srpske napredne stranke nikad neće dozvoliti iznošenje neistina, pogotovu ne od strane onih koji su doživeli poraz, a predstavljaju se kao pobednici i koji zagovaraju poštenje, a iza sebe imaju dugogodišnji sudski proces.”