Muškarac ubio ženu, pa izvršio samoubistvo


30. maj 2013. HRONIKA – Izvor: Agencija Tanjug – Policijska uprava Smederevo saopštila je da je Policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci jutros oko devet sati prijavljeno da su se u Šulejićevoj ulici čuli pucnji iz vatrenog oružja, da je utvrđeno da je Ž. A. (58) iz pištolja najpre ispalio četiri metka u 46-godišnju J.A., a zatim dva metka u sebe i da su oboje podlegli povredama na licu mesta.

Policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci jutros oko devet sati prijavljeno je da su se u Šulejićevoj ulici čuli pucnji iz vatrenog oružja.

Policijski službenici su odmah reagovali na prijavu i na trotoaru, ispred kućnog broja 130, zatekli beživotna tela muškarca i žene i obezbedili lice mesta do dolaska uvidjajne ekipe.

Nakon uviđaja, koji su obavili istražni sudija Višeg suda u Smederevu, zamenik Višeg javnog tužioca i policijski službenici, utvrdjeno je da je Ž. A. (58) iz pištolja CZ M-57 TT, koji je legalno posedovao, najpre ispalio četiri metka u 46-godišnju J.A, a zatim dva metka u sebe.

Oboje su podlegli povredama na licu mesta, a policija ispituje sve okolnosti koje bi mogle da razjasne motiv ovog ubistva i samoubistva, navedeno je u saopštenju.