Memorijalni stonoteniski turnir


22. novembar 2012. SPORT – Treći memorijalni turnir „Voja Vakulović“ u stonom tenisu biće održan ovog vikenda, 24. i 25. novembra, u Sportskoj dvorani Smederevo sa početkom u 10 časova.

Turnir se održava u čast istaknutog sportskog i stonoteniskog radnika u organizaciji Stonoteniskog kluba „Smederevo“, uz pomoć lokalne samouprave.

Ljubitelji stonog tenisa i poštovaoci smederevske stonoteniske legende imaće priliku da dva dana uživaju u nadmetanju naših mladih stonotenisera i stonoteniserki.
Očekuje se prisustvo preko 400 učesnika i izuzetno visok nivo turnira koji će se bodovati i za zvanične rang liste Stonoteniskog saveza Srbije.

Na turniru će se u subotu takmičiti kadeti i kadetkinje – pojedinačno (takmičari rođeni posle 1. januara 1998. godine) i kadeti i kadetkinje – parovi.

U nedelju nastupaju pojedinačno mlađi kadeti i kadetkinje i to takmičari rođeni posle 1. januara 2000. godine.

Istog dana posetioci turnira imaće priliku da gledaju i takmičenje juniora i juniorki u pojedinačnoj kokurenciji i u parovima.

U subotu popodne, sa početkom u 17 časova, biće odigrane i dve prvenstvene utakmice Super lige Srbije za muškarce STK“Smederevo“ – STK „Vršac“ i prvoligašice Srbije ŽSTK „Smederevo“ i STK „Barajevo“.