Mega Vizura očekuje podršku smederevske publike


15. avgust 2013. SPORT – Tim Mega Vizure počeo je pripreme za novu sezonu u kojoj ih očekuju mnoge premijere i izazovni okršaji. Debi godina u Jadranskoj ligi za Dejana Milojevića, kao trenera, i njegove izabranike nešto je što daje motiv, pa se i najmlađi pripremaju za velika dela… Jedan od njih je i mladi reprezentativac Srbije Pavle Reljić (20, 195), koji je u razgovoru za klupski sajt ćaskao o svojim početcima, ali i o trenutnim utiscima…

– Počeli smo pripreme. Ozbiljni treninzi se rade, stičemo formu i usavršavamo taktiku. Atmosfera u ekipi je odlična. Sastav se promenio u odnosu na prošlu sezonu, došli su neki igrači i svi se dobro uklapamo. Miljenović se vratio, od Radovića svi očekujemo da nastavi sa dobrim partijama, a o Vardi šta reći – čovek je igrao sa Džordanom, zar to nije dovoljno – kaže mladi plejmejker Mega Vizure, koji ne krije da s nestrpljenjem očekuje početak sezone.

Reljić se nada podršci publike na domaćem terenu – u Smederevu.

– Nadam se velikoj podršci sa tribina. Smederevo je grad koji voli košarku i uvek smo tamo bili vrlo lepo primljeni. Značiće nam ako hala bude puna, navijači jesu bitna karika u svakoj igri.

Pavle je ispričao priču i kako je fudbal zamenio za košarku:

– Kao mali igrao sam fudbal, bio sam golman, a moj brat je igrao košarku. Kako je uvek postojalo bratsko rivalstvo počeo sam i ja da igram košarku… I evo me – u njoj sam se pronašao.

Počeo je kao i mnogi da trenira u klubu koji je zakupio salu u njegovoj osnovnoj školi:

– Počeo sam da treniram u KK YUBAC, koji je tada imao treninge u mojoj osnovnoj školi. Odmah sam počeo sa starijom ekipom, bilo je teško ali brzo sam se snašao, uhodao i zaista zavoleo košarku.

Izvor: novosti.rs