Markoviću titula


16. decembar 2011. SPORT – Prvenstvo centralne Srbije u kik boksu, u organizaciji KBK „Hajduk Veljko“, okupilo je oko stotinu takmičara iz 17 srpskih klubova. Titula kik boksera Prvenstva centralne Srbije pripala je Milanu Markoviću, članu KBK „Despot“ iz Smedereva, pobedniku u kategoriji seniora do 75 kilograma. U kategoriji seniora do 57 kilograma, pobednik je Aleksandar Konovalov, član KBK „Palmini tigrovi“ iz Jagodine, a do 63,5 kilograma – Miroljub Miljković, član KBK „Vlasotince“ iz Vlasotinca. Slede Nikola Milenković iz Niša do 67, a u kategoriji do 71 kilogram, pobednik je Jovan Zdravković iz Jagodine. U kategorijama, do 81 i 86 kilograma, pobednici su Nemanja Pantelić iz Jagodine i Goran Đorđević iz Niša.

Najbolji klub Prvenstva centralne Srbije u kik boksu, KBK „Niš“ iz Niša, proglašen je i za najbolji klub u 2011. godini, a peharom je nagrađen i drugi po uspešnosti klub u godini koja ističe, KBK „Vranje“ iz Vranja.
U revijalnom meču seniora, Nišliju Lazara Stojanovića pobedio je Negotinac Ivan Živković, koji kaže da je zadovoljan borbom i početničkom srećom. Iduće godine član kluba „Hajduk Veljko“ iz Negotina uključiće se u aktivno takmičenje u Prvenstvu Srbije.
Prvenstvo centralne Srbije u kik boksu održano pod pokroviteljstvom opštine Negotin a u organizaciji kluba „Hajduk Veljko“. Pratila ga je brojna publika, prava sportska atmosfera i dobra organizacija domaćina.

Izvor: Pravda