Maneken iz Smedereva žrtva jednog huligana


11. septembar 2015. HRONIKA – Izvor: Kurir – Androgini model Igor Ivanović (21) pretučen je prošle nedelje u Smederevu.

Maneken koji se u javnosti pojavljuje kao žena priča kako ga je huligan udarao pesnicama u glavu i šutirao u zadnjicu, dok su i njegove prijateljice zadobile udarce pokušavajući da ga odbrane.
– Bio sam sa dve drugarice na koncertu Zdravka Čolića. Jedna od njih je bila sa svojim maloletnim detetom. Sve je bilo super, a kad se završio koncert, jedan dečko je uperio prst u mene i rekao: „To je taj!“ Ja se na to nisam obazirao. Međutim, ubrzo sam osetio jak udarac pesnicom u glavu. Sve je počelo da me boli, imao sam prekid filma. Za to vreme drugarica je od tog huligana pokušala da sazna zbog čega me je udario – priseća se Ivanović i nastavlja:
– On joj je zatim viknuo da će me ubiti jer ja zbog mog izgleda ne smem da budem živ. Onda me je šutnuo u zadnjicu i počeo da mi preti. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je nasrnuo na moju drugaricu i rukama je stegao oko vrata, a udarao ju je i pesnicama. Kad se pojavila policija, taj dečko je pobegao u nepoznatom pravcu – tvrdi Ivanović.

Maneken kaže da je zahvaljujući brzoj intervenciji policije momak koji ga je napao priveden i protiv njega će biti podneta tužba za nasilničko ponašanje:
– Te noći sam završio u hitnoj, a sutradan sam uspeo da tog dečka pronađem na Fejsbuku i da ga prijavim – završava svoju priču Igor.