Maloletnik iz Smedereva se iživljava nad mačkom


Malo je reći da je snimak mladića koji maltretira mačku, koji je osvanuo na društvenim mrežama, šokirao javnost, jer ovakvu brutalnost na delu dugo nismo imali prilike da vidimo.

Na snimku se vidi kako maloletni M. Ž. iz Smedereva krvnički baca mačku po sobi, udarajući je pesnicama kada uspe da se dočeka na noge, da bi je onda ponovo istom snagom zavrljačio na drugi kraj stana. I tako nekoliko puta.

Posebno je strašan deo snimka na kom se vidi kako je mačka pokušala da se sakrije penjanjem na vrh vrata, a nasilnik koristi i ovu situaciju da joj naudi i iz sve snage zalupi ista vrata povređujući mačku koja se našla priklještena između njih i zida.

I kada pomislimo da ne može gore, ovaj video nas demantuje, jer je vrhunac na kraju – dok posledni put baca mačku preko celog stana uz glasno smejanje, u kadar upadanju njegova dvojica drugara koji, poput njega, umiru od smeha.

Verovali ili ne, ovaj snimak zatekao je i članove Udruženja Levijatan koji često gledaju slične izlive brutalnosti nad životinjama.

– Od kada radimo ovo nam je, iz nekog razloga, jedan od najmučnijih snimaka. Ovo je zversko iživljavanje – kažu u Udruženju Levijatan.

Iako je redakciji Telegrafa poznat identitet mladića, njegovo ime nećemo da objavljujemo jer je maloletan.

Video: Telegraf.rs