Maloletni napasnik pipkao devojčicu


Dečak (14) je, kako se sumnja, odveo oštećenu šestogodišnju devojčicu u napušteno dvorište i dodirivao je po polnom organu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrnaestogodišnjeg dečaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, saopštilo je MUP Srbije.

On je, kako se sumnja, odveo oštećenu šestogodišnju devojčicu u napušteno dvorište i dodirivao je po polnom organu.

Sve se navodno ,desilo, u blokovima zgrada u naselju Kovačićevo u Smederevu gde su se deca igrala.

Kako nezvanično saznajemo, devojčica je pobegla od napasnika, i požalila se roditeljima, koji su slučaj odmah prijavili policiji.

Krivična prijava stigla je tužiocu 10. jula, a dečak nije lišen slobode, kako su neki mediji objavili. Ceo slučaj je u fazi pretkrivičnog postupka.

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje vodi ovaj postupak, zbog osetljivosti slučaja, odbijaju da govore o detaljima. „Novostima“ je potvrđeno da je krivična prijava stigla, i da se po njoj postupa.

U daljem postupku uslediće saslušanje osumnjičenog dečaka, kao i oštećene devojčice. Tek nakon toga biće odlučeno o daljim koracima.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A.M. (36) iz Velike Plane zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni se tereti da je u junu ove godine i u septembru 2017. godine dve oštećene dodirivao po grudima. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

Izvor: Večerenje novosti