Mali fudbal: Bečej – Smederevo 4:1


21. januar 2013. SPORT – Ekipa Kolubare napravila je najveće iznenađenje u okviru 7. kola Futsal lige Srbije, pošto je na domaćem terenu savladala šampiona Srbije Ekonomac sa 5:3 (3:1).

U domaćem timu posebno su se istakli golman Josimović i sa po dva gola Surudžić i Roknić.

Ekonomac je ovaj meč odigrao bez reprezentativaca Aksentijevića i Janjića, ali se ipak očekivao jači otpor šampiona. U derbiju začelja Bečej je golovima bivših reprezentativaca došao do tri boda (Šošo 2, Lazić, Živić), dok je jedini strelac za Smederevo bio Ranisavljević.

Vranje je na svom parketu osetilo svu silu gostiju iz Beograda koji su posle nekoliko neubedljivih nastupa u prethodnim kolima do vrha napunili mrežu “žutih“. Najistaknutiji u ekipi “kafedžija“ bili su Živanović (3) i Milosavac (2).

U još jednom veoma interesantnom meču koji je odigran u Nišu, domaći Vik Naisus bio je bolji od najprijatnijatnijeg iznenađenja ove sezone ekipe Pirota rezultatom 2:1 (1:0). Golove su za Vik Naisus postigli Kostić i Milačić, a za goste iz Pirota strelac je bio Stoiljković.

U Novom Sadu ljubitelja futsala imali su prilike da vide čak 14 golova. Domaći Tango Liman i ekipa Kopernikusa podelili su plen rezultatom 7:7!

U sledećem osmom kolu na programu su sledeći mečevi:

Marbo Intermezzo – Bečej
Kopernikus – Vranje
Ekonomac – Pirot
Kolubara – Tango Liman
Smederevo – Vik Naisus

TABELA:

1. Ekonomac 15
2. Vik Naisus 15
3. Marbo Intermezzo 10
4. Kopernikus 10
5. Pirot 10
6. Kolubara 9
7. Bečej 6
8. Tango Liman 5
9. Smederevo 4
10.Vranje 3

Izvor: B92