Lopovi opljačkali kinesku radnju


19. novembar 2013. HRONIKA – Izvor: Agencija Tanjug – Nikola D. (29) i Marko V. (29) se sumnjiče da su iz lokala uzeli 10.000 dinara. Međutim, vlasnik, kineski državljanin ih je video i zaključao ulazna vrata. Lopovi su tada polomili staklo na vratima, pretukli vlasnika i naneli mu teške telesne povrede.

Policijski službenici Policijske uprave u Smederevu uhapsili su sinoć dve osobe, zbog sumnje da su izvršili razbojničku krađu i oštećenom naneli teške telesne povrede, saopštila je Policijska uprava u Smederevu.
Nikola D. (29) i Marko V. (29) iz Smedereva osumnjičeni su da su, sinoć oko 20 sati, ušli u radnju sa kineskom robom u ulici 17. oktobra i iz kase uzeli oko 10.000 dinara.

Pošto ih je vlasnik, kineski državljanin, video kako uzimaju novac, zaključao je ulazna vrata lokala kako bi ih sprečio da pobegnu. Oni su tada polomili staklo na vratima, pretukli vlasnika i naneli mu teške telesne povrede, a zatim pobegli iz radnje.

Inspektori kriminalističke policije PU u Smederevu su, nakon samo dva sata, identifikovali i uhapsili osumnjičene, koji će danas biti sprovedeni zameniku Višeg javnog tužioca u Smederevu.
Kod njih je nađen veći deo novca, koji im je oduzet, navedeno je u saopštenju.